Lock och Smörkniv – 1 stycke

kr129,00 inkl. 24% moms

Lid & Knife är en innovation som gör din vardag enklare: en uppsättning med smörkniv och lock som passar direkt på toppen av spridningslådan. Kniven håller sig på plats under smörpaketslocket.

Tack vare biokompositen DuraSense™ som utvecklats av Stora Enso kan vi ersätta 30 % av plasten i Lock & Knife Set med finsk träfiber. Detta minskar i sin tur produktens koldioxidavtryck.

DuraSense™-materialet har utvecklats för att ersätta en del av den plast som används vid tillverkning av produkter för livsmedelskonservering eller livsmedelshantering. Materialet är också mycket motståndskraftigt mot maskintvätt.

DuraSense by Stora Enso

Lock och Smörkniv är en innovation som gör din vardag enklare – locket passar direkt på smörpaketet och kniven håller sig på plats under locket. Kniven håller sig på plats under smörpaketslocket. Kniven håller sig på plats under smörpaketslocket.

När kniven placeras på bordet vilar bladet inte på bordet. Du slipper en massa fettfläckar.

Lid & Knife finns i sex olika färger och fyra olika storlekar, för 300g (ingefära), 400g och 600g förpackningar och för Philadelphia cream cheese.

Storleksguide

400g

Flora
Becel
Milda
Carlshamn
Ica

600g

Bregott
Lätt & Lagom
Coop bordsmargarin
Lätta
mfl.

OBS! 400g lock passar ej till Bregotts 300g förpackning också.

KitchenLine 300g passar till Bregott och Norgott m.fl.

Mer information

Färg

Trä, Gul, Svart, Turkos, Rosa, Grön

Storlek

Liten 300g, Normal 400g, Stor 600g, Philadelphia